![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzmay-lS9FMtfpbQ7Oei6N7EX0BU9WlQ9yrvuO8GSxgqHD6hByOA_MOYgDV-SxRhPn84Ca18Jv2CcDYcWh9Sgn3HdL_yQA9-49LkvazXhFp3nv7jPGUItdlIoQ4AhvZcnTNuEoCK5SvvrC/s320/DSC00502-780665.jpg)
Om man ska göra en röra efter en hel vecka fylld med liv- och röran ska innehålla både riven vitlök och riven parmesan. Då är det troligen bättre att riva osten före vitlöken. Det ska jag försöka minnas till nästa röra.
Som innehöll:
Riven vitlök
Riven parmesan
Klick creme fraiche
Salt, peppar
Serverades med stekt biff och haricot
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar